Cenk Tosun ile Marco Silva Neler Konuştu?

Cenk Tosun ile Marco Silva aralarında konuştular! İngiliz gazeteci olan Danny Mills, İngiliz Insider sitesinden Everton Teknik Direktörü olan Marco Silva ile Cenk Tosun arasında geçen konuşmaları aktardı.

İngiliz gazeteci olan Danny Mills, Wilfried Zaha için transfer görüşmeleri yapılırken Crystal Palaca kulübü ile takas olarak Cenk Tosun’un teklif edilmesini yorumlarken aynı zamanda da Marco Silva ile Cenk Tosun arasındaki konuşmaları da aktardı.

Gazeteci Danny Mills, Insider sitesindeki yazıda, ”Yerinize başka bir oyuncu alıp sizi başka bir yere teklif etmek her oyuncu için zordur. Bu durum, senden kurtulmak istiyoruz mesajı gibi gözüküyor.” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda İngiliz gazeteci Danny Mills, Cenk Tosun ile Marco Silva aralarındaki konuşmaları da söyleyerek, “Teknik direktörü Marco Silva, Cenk ile konuştu ve kendisine şöyle dedi”;

”Bak, durumumuz bu. Sana dürüst olacağım. İlk tercihim sen değilsin, ikinci tercihim de değilsin. Çoğu maçta yedek oturacaksın. Eğer bu halden memnunsan ve sıkı antrenman yapacaksan benim için problem olmaz. Kalırsan mutlu olurum ancak ayrılmak istersen de ayrılabilirsin.”

Yorum yapın